Видалення з Team
Owners і Admins можуть видалити учасника в Settings → Team. Останнього Owner видалити не можна.
Після видалення
Членство від’єднується. Активи не перепризначаються, бо вони не належать користувачу. Записи клієнтів і активів залишаються в робочому просторі.
Тікети підтримки, створені цим користувачем, належать обліковому запису. Якщо пізніше видалити обліковий запис користувача, ці тікети зникнуть разом із ним. Видалення з одного робочого простору не видаляє обліковий запис, якщо людина ще належить до іншого.
Якщо в видаленого користувача був вибраний цей робочий простір, вказівник поточного робочого простору переходить на інше членство, коли воно є.